maandag 6 mei 2013

Civil war tribute quilt

Ik heb de civil war tribute quilt maar weer eens uit de kast gehaald. Deze quilt ben ik voor onze Mike aan het maken. Hij hielp mij eraan herinneren dat ik hem beloofd had, de quilt klaar te hebben als het huis klaar is. Potverdrie....ik had eigenlijk gehoopt dat hij dat vergeten was. Niet dus. ;( dus zodoende dat ik hem maar uit de kast heb gehaald. Toen die bom liep heb ik wel iedere maand de stof gesneden, dus is het nu een kwestie om de blokken die nog moeten aan elkaar te naaien. Gisteren avond en vanmiddag al lekker bezig geweest en deze blokken in elkaar genaaid.4 opmerkingen:

 1. Mooie blokken, Jenna! Vooral mee doorgaan!

  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Jennifer,
  Ik zag op je blog het prachtige schaatsjurkje dat je maakte voor je dochter. Mijn dochter is dit jaar ook met kunstschaatsen begonnen (na 3 jaar gewone schaatslessen), en droomt van zo een jurkje. Is er ergens een patroon beschikbaar voor zo'n jurkje, of heb je het patroon zelf getekend?
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hoi els,
   sorry voor de late reactie, maar ik lees net jouw berichtje. helaas heb ik al een hele tijd geen tijd gehad om op mijn blog te kijken.

   ik heb op google gezocht naar een schaatspakje en heb die met een paar aanpassingen "na"gemaakt. hiervoor heb ik een basispatroon voor een schaatspakje gebruikt en die heb ik aangepast na het voorbeeld dat ik samen met mijn dochter heb uitgezocht.

   Verwijderen