zondag 14 oktober 2012

schaatspakje indy

Hoi allemaal,

Mijn schouder gaat gelukkig al weer wat beter, maar ik ben er nog niet. Ik mag voorlopig mijn arm nog niet teveel belasten, maar soms lukt het me wel om iets creatiefs te doen. Anders duren de dagen wel erg lang. Het quilten heb ik even aan de kant gezet voor een werkje wat voorrang heeft.
Onze Indy zit op kunstschaaatsen en mag dit seizoen wedstrijden gaan schaatsen. Hiervoor heeft ze  muziek nodig voor haar kür en natuurlijk een mooi nieuw schaatspakje die bij de kür past.

Ik ben dus eerst begonnen met het uitzoeken van mooie muziek die bij onze Indy past. Dus na veel gegoogle op internet en geluisterd te hebben, hebben we een keuze kunnen maken. Onze Indy gaat op de muziek rijden van het game console spel Skylanders (Spyro's adventure)
Hier kan je hem beluisteren. Ik heb hem wel zelf iets in moeten korten, omdat haar kür maar maximaal 2.10 minuten mag duren.

De stof voor het pakje hadden we eerder deze week al samen uitgezocht en ik ben daarom ook aan het googlen geweest om inspiratie op te doen voor een nieuw schaatspakje.
Het onderstaande schaatspakje vonden wij alletwee erg mooi en dient nu ter inspiratie voor Indy's schaatspakje.

 
 
En hier het voorlopige resultaat van onze creatie. Ik ben momenteel bezig met het plaatsen van de pailletten. Dit is echt een monnikenwerkje, want het gebeurt helemaal met de hand. Verder komen er ook nog echte Swarovski steentjes erop.

 
In volgende post zal ik jullie op de hoogte blijven houden van de vorderingen van het schaatspakje.
 
 
 


 
 

1 opmerking:

  1. Wow dat doe ik je niet na, Jennifer! Wordt echt een mooi schaatspakje:) Wat zal Indy schitteren op het ijs... Fijn dat het met je schouder beter gaat:) Doe maar kalm aan met de pailletjes...
    Groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen