maandag 4 juni 2012

Bep's soepje

Gisteren heb ik een heerlijke linzensoep gegeten. bep's soepje, singertjes soepje of hoe hij ook al niet meer genoemd wordt en omdat het weer nog steeds niet om naar huis te schrijven is, ben ik vandaag met behulp van het recept van Bep de soep zelf aan het maken. En nu maar hopen dat hij net zo lekker is als die van Bep zelf.

Yesterday I had a delicious lentil soup. bep's soup, soup or singertjes soup, give it an name ;) because the weather is still not good, I am now using the recipe of Bep . Let's just hope that he is as good as that of Bep herself.

5 opmerkingen:

 1. Ik ga hem van het weekend ook uitproberen!

  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat was het leuk, he? Laat je nog weten hoe het soepje gelukt is? Ben benieuwd, hij was inderdaad heerlijk, even kijken wanneer ik weer 6 liter soep nodig heb!
  :-))!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was een hele leuke dag met een heerlijke worteltjestaart en een fantastisch soepje! En dat terwijl ik helemaal niet zo'n soep-mens ben! Succes met jouw versie vd soep.
  Groetjes, Hubertine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He, wat gezellig om in de reacties hierboven meteen allerlei bekenden van de Featherweight dag tegen te komen ^_^ (hoewel dit een posting van de vorige versie is) Ook ik heb je blog gevonden, en zet je in mijn Google Reader erbij. De soep was erg lekker, die ga ik zeker hier een keer proberen te maken (ondanks dat ik altijd zei dat ik niet van linzen houd) Graag tot een volgend keer, Gert

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het leuk om kennis met je te maken.Ik vind het stoer dat je zo kan genieten van het quilten en van Meggy natuurlijk. Hopelijk zien we elkaar de volgende keer weer, gr. Jennifer

   Verwijderen